Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Чернігівщини провів прийом громадян у Бахмацькій та Дмитрівській територіальних громадах
Опубліковано 10 вересня 2021 року о 11:41

Начальник головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський особисто поспілкувався з мешканцями двох громад Ніжинського району та посприяв у розв’язанні їх проблем.

Керівник поліції Чернігівщини запланував провести прийом громадян у кожній територіальній громаді. Днями Володимир Нідзельський зустрівся з мешканцями Сновської та Холминської громад.

– Для мене важливо особисто відвідати кожну громаду та поспілкуватися з усіма охочими. Люди мають відчувати, що поліція – завжди поруч і готова прийти на допомогу в режимі 24/7. Я приділятиму максимум уваги і докладатиму всіх зусиль, аби проблема кожного громадянина була почута і розв’язана в найкоротші строки, – говорить начальник поліції області Володимир Нідзельський.

У Бахмацькій територіальній громаді керівник обласної поліції провів прийом громадян спільно з міським головою Павлом Шимком. На зустрічі також був присутній начальник відділення поліції №1 (м. Бахмач) Микола Омельченко.

Місцеві мешканці зверталися до Володимира Нідзельського з різноманітним питаннями: запитували на якому етапі розслідування того чи іншого кримінального провадження, просили посприяти у вирішенні давніх конфліктів з сусідами. Також місцевий активіст запропонував оновити інформаційний стенд перед будівлею місцевого підрозділу поліції. На прийом завітали й ветерани МВС з проханням виділити приміщення для ветеранської організації. Володимир Нідзельский пообіцяв посприяти у вирішенні цих питань.

У Дмитрівській територіальній громаді на прийом до начальника обласної поліції завітав задоволений поліцією місцевий мешканець. Він висловив щиру вдячність поліцейським, які оперативно затримали підозрювану у крадіжці з його автомобіля.

Також вчитель місцевої школи звернувся з пропозицією облаштування безпечного пішохідного переходу для дітей та встановлення відповідних дорожніх знаків поблизу навчального закладу.

Володимир Нідзельський погодився допомогти з втіленням в життя цієї важливої ініціативи.

– Безпека дітей – принципово важливе питання. Особливо, якщо це стосується пришкільної території. Потрібно якомога швидше зробити на цій дорозі відповідну розмітку та встановити дорожні знаки, що обмежать швидкість автомобілів у цій зоні, – відзначив керівник обласної поліції.

Наступний прийом громадян відбудеться 14 вересня у Деснянській та Остерській територіальних громадах. З графіком зустрічей з іншими громадами можна ознайомитися нижче. Поліція закликає охочих записуватися на прийом за номером телефону (0462)619-110.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux