Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Чернігівщини провів прийом громадян у Деснянській та Остерській територіальних громадах
Опубліковано 14 вересня 2021 року о 19:10

Начальник головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський особисто поспілкувався з мешканцями двох громад Чернігівського району та посприяв у розв’язанні їх проблем.

У Десні Володимир Нідзельський зустрівся із головою територіальної громади Юрієм Осташевським, в Острі — з міським головою Леонідом Мисливцем. Вони обговорили перспективу створення на території громад поліцейських станцій, де в майбутньому будуть працювати офіцери громад.

Під час прийому громадян також був присутній начальник відділення поліції №1 (м.Козелець) Анатолій Домарацький. Він одразу давав особовому складу доручення допомогти заявникам розібратися у складних для відвідувачів ситуаціях.

Наприклад, 71-річний мешканець Остерської громади скаржився на дії співробітників банку, які «загубили» його платежі по кредиту.

Поліцейські пообіцяли пенсіонеру провести перевірку та встановити, чи є у діях співробітників банку ознаки шахрайських дій. Якщо є, то вони понесуть відповідальність відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України.

Мешканці Остра скаржилися поліції на компанії людей, що гучно себе поводять у парках та поблизу магазинів, де продають алкоголь. З огляду на це, керівник поліції доручив підлеглим посилити патрулювання проблемних місць.

Долучилося до розв’язання цієї проблеми і керівництво громади: нині розробляється проект рішення, що обмежить продаж алкоголю пізно ввечері.

На прийомі у керівника поліції Чернігівської області громадяни запитували також про хід розгляду кримінальних проваджень, просили збільшити кількість поліцейських в громадах, дякували деяким співробітникам поліції. А представниці Остерського коледжу будівництва та дизайну запросили поліцейських завітати до студентів із лекціями.

Нагадаємо, що Володимир Нідзельський провів прийоми громадян вже у Сновській та Холминській громадах Корюківського району, а також в Бахмацькій та Дмитрівській Ніжинського району. Наступний прийом громадян відбудеться 16 вересня в Ічнянській та Парафіївській територіальних громадах.

З графіком зустрічей з іншими громадами можна ознайомитися нижче. Поліція закликає охочих записуватися на прийом за номером телефону (0462)619-110.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux