Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Чернігівщини провів прийом громадян у Новобасанській і Макіївській громадах
Опубліковано 12 жовтня 2021 року о 17:29

Начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський сьогодні особисто поспілкувався з мешканцями двох громад Ніжинського району та посприяв у розв’язанні їх проблем.

У Новобасанській територіальній громаді керівник обласної поліції провів прийом громадян спільно з селищним головою Миколою Дяченко. На зустрічі також був присутній начальник Ніжинського районного відділу поліції Володимир Духно.

Місцеві мешканці зверталися до Володимира Нідзельського з різноманітним питаннями: запитували про перебіг розслідування тих чи інших проваджень,  зверталися з проханням надати правову консультацію щодо вирішення юридичних колізій та посприяти у вирішенні давніх конфліктів з сусідами. тощо.

Так, мешканець Новобасанської громади прийшов на прийом, щоб особисто висловити подяку за ефективну роботу дільничного поліцейського. Також чоловік поцікавився реалізацією проекту «Поліцейський офіцер громади» та найближчими перспективами відкриття поліцейських станцій у Ніжинському районі.

На прийом також завітала місцева мешканка, яка попросила посилити профілактичну роботу з молоддю. Начальник обласної поліції запевнив жінку, що поліцейські регулярно проводять роз’яснювальні бесіди у навчальних закладах та застерігають дітей від вживання алкоголю, наркотиків та тютюну.

– Ми ще більше активізуємо профілактичну роботу з підростаючим поколінням саме у вашій громаді. Крім того, поліція регулярно проводить профілактичні рейди у закладах торгівлі та громадського харчування. Поліцейські попереджають персонал цих закладів про те, що за продаж алкоголю та тютюну неповнолітнім передбачені штрафи і позбавлення ліцензії, – відзначив Володимир Нідзельський.

У Макіївській громаді до керівника поліції звернулися із проблемою, що склалася через масштабний ремонт дороги – нині у населеному пункті зовсім не облаштована пішохідна зона. Володимир Нідзельський пообіцяв всіляко сприяти розв’язанню цієї проблеми, аби убезпечити місцевих мешканців від ДТП.

Наступний прийом громадян відбудеться 19 жовтня у Березнянській та Корюківській громадах. З графіком зустрічей в інших громадах можна ознайомитися нижче. Поліція закликає охочих записуватися на прийом за номером телефону (0462)619-110.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux