Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Чернігівщини провів прийом громадян в Ічнянській та Парафіївській територіальних громадах
Опубліковано 17 вересня 2021 року о 12:14

Начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський особисто поспілкувався з мешканцями двох громад Прилуцького району та посприяв у розв’язанні їх проблем.

В Ічні Володимир Нідзельський зустрівся із міським головою Оленою Бутурлим, в Парафіївці — з селищним головою Галиною Петрушею. Під час прийому громадян також були присутні начальник Прилуцького районного відділу поліції Назар Парацій.

Вони обговорили перспективу створення на території громад поліцейських станцій, де в майбутньому будуть працювати офіцери громад. Наразі у цих приміщеннях тривають ремонтні роботи.

На прийомі громадян жителька Ічні подякувала головному поліцейському Чернігівщини за якісну роботу його підлеглих. Вона розповіла, що на День міста Ічні у неї вкрали велосипед, поліцейські оперативно знайшли зловмисників та повернули їй майно.

Молоді люди запитували у головного поліцейського, чи може поліція посприяти в облаштуванні біля закладів освіти дорожніх знаків, розмітки тощо.

Пенсіонери переважно просили правоохоронців посилити патрулювання публічних місць пізно ввечері, адже гучні компанії заважають їм відпочивати.

«Я вже наказав особовому складу частіше патрулювати місця, де збираються компанії людей, які вживають алкогольні напої. Ми будемо проводити профілактичні бесіди та складати на правопорушників адміністративні протоколи, — каже начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський, — А щодо дорожньої розмітки поблизу шкіл, ми підготуємо запити до відповідних служб. Разом із тим ювенальні поліцейські щоденно проводять заняття зі школярами та нагадують їм правила дорожнього руху».

Нагадаємо, Володимир Нідзельський провів прийоми громадян вже у Сновській та Холминській громадах Корюківського району, Бахмацькій та Дмитрівській громадах Ніжинського району, а також в Деснянській та Остерській громадах Чернігівського району.

Наступний прийом громадян відбудеться 21 вересня в Новгород-Сіверській та Семенівській територіальних громадах.

З вересневим графіком зустрічей з громадянами в інших громадах можна ознайомитися нижче. Поліція закликає охочих записуватися на прийом за номером телефону (0462)619-110.

 

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux