Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Чернігівщини з’ясовують обставин нападу матері на малолітнього сина
Опубліковано 01 квітня 2021 року о 10:09

Поліція миттєво відреагувала на повідомлення про те, що мешканка Срібного в стані сильного алкогольного сп’яніння поранила свою дитину ножем.

Вчора близько 11-ї години до поліції звернулася мешканка Срібного, яка повідомила, що до неї прибіг сусідський хлопчик. Налякана дитина сказала, що мати вдарила його ножем.

– На місце події негайно виїхали дільничний офіцер, співробітник сектору дізнання,  група реагування патрульної поліції й керівництво Срібнянського відділення поліції, а також слідчо-оперативна група поліції,  експерт-криміналіст, ювенальні поліцейські Прилуцького районного відділу поліції. Поліцейські виявили дитину з порізом голови. Медики негайно госпіталізували 10-річного хлопчика, – говорить заступник начальника Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Олександр Комлик.

Поліція встановила, що в сім’ї виховуються двоє неповнолітніх дітей. Напередодні мати потерпілого хлопчика вживала алкоголь. Коли вранці її співмешканець пішов на роботу, вона вирішила продовжити пиятику, проте дитина їй заважала. Розлючена жінка кинулася на сина з ножем. Наздогнала хлопчика в іншій кімнаті і врадила в область лівої скроні. На щастя, він зміг добігти до сусідки і попросити про допомогу.

Старшого брата потерпілого хлопчика вилучили з сім’ї й тимчасово помістили до лікарні. Життю та здоров’ю обох дітей нічого не загрожує.

З постраждалою дитиною працюють психологи. Хлопчика також навідують та підбадьорюють ювенальні поліцейські, які подарували йому іграшкову машинку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий відкрив провадження:

- за частиною 1 статті  125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), що карається штрафом, громадськими або виправними роботами;

- за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством), що карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux