Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
55-й день війни: на звільненій Чернігівщині поліція продовжує працювати в посиленому режимі
Опубліковано 19 квітня 2022 року о 12:20

Поліцейські цілодобово забезпечують правопорядок в області, документують воєнні злочини росіян і продовжують активно допомагати та підтримувати громадян.

Оперативна обстановка на Чернігівщині залишається контрольованою. Поліцейські сумлінно несуть службу заради безпеки та спокою громадян.

Поліція цілодобово несе службу на блок-постах, підтримує правопорядок у звільнених від окупантів населених пунктах. Поліцейські інформують громадян про норми законодавства в умовах воєнного стану, перевіряють підозрілих осіб, фіксують адміністративні та кримінальні правопорушення.

Поліцейські невпинно допомагають як мешканцям Чернігова, так і населенню звільнених від окупантів сіл області. Співробітники ювенальної превенції продовжують щоденну гуманітарну діяльність та проводять профілактичну роботу у підопічних родинах.

Щодня слідчо-оперативні групи поліції разом зі співробітниками СБУ та прокуратури фіксують наслідки воєнних злочинів росіян: документуються пошкодження і руйнування цивільних будівель, інфраструктури. Крім того, правоохоронці записують свідчення місцевих мешканців щодо можливих злодіянь та фактів агресії відносно мирних громадян. Всі зібрані матеріали долучатимуться до кримінальних проваджень.

Нині в області триває активна робота вибухотехніків поліції зі знешкодження вибухонебезпечних предметів. З початку війни вибухотехніки знешкодили вже понад тисячу нерозірваних снарядів, мін, ракет, ручних гранат, вибухових елементів касетних боєприпасів тощо. Поліція нагадує, що самостійно переміщувати чи торкатися залишків ракет та нерозірваних боєприпасів категорично заборонено. У разі їх виявлення необхідно відразу звертатися до поліції за телефоном спецлінії «102» або до рятувальників ДСНС.

Поліцейські чітко, оперативно і злагоджено реагують на всі виклики та повідомлення громадян на спецлінію «102». Поліція Чернігівщини вдячна місцевим мешканцям за пильність та оперативне інформування.

Тримаємо стрій! Разом до перемоги!

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux