Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Чернігівських поліцейських нагородили державними відзнаками та нагородами
Опубліковано 06 липня 2022 року о 14:32

З нагоди Дня Національної поліції України начальник сектору моніторингу Чернігівського районного управління поліції Вадим Похресник отримав медаль «За бездоганну службу» III ступеню з рук Президента України Володимира Зеленського. Командиру спецпризначенців поліції Чернігівщини міністр МВС Денис Монастирський та Голова НПУ Ігор Клименко вручили нагородну зброю.

З початку повномасштабного вторгнення ворожих військ обидва поліцейських без вагань стали на захист своєї країни.

Під час активних бойових дій на Чернігівщині Вадим Похресник обіймав посаду слідчого. Він цілодобово оглядав тіла загиблих захисників України та цивільного населення, фіксував отримані громадянами тілесні ушкодження, проводив впізнання загиблих та складав відповідні процесуальні документи. Вадим Похресник був першим, хто без вагань погодився забезпечити евакуацію цивільних громадян та жінок і дітей співробітників поліції. За кермом евакуаційного транспорту офіцер вів першу автоколону, яка під ворожими атаками вивозила мирне населення з Чернігова.

За високий професіоналізм, самовіддану плідну працю, стійкість та рішучість під час виконання службового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя, за особисту мужність та героїзм Вадим Похресник удостоєний державної нагороди України.  

Командир поліцейських-спецпризначенців постійно перебував на передовій та давав відсіч ворогу. 28 лютого поліцейський командував діями підлеглих з виявлення та зачистки ворожих диверсійно-розвідувальних груп у с. Киїнка. Разом з побратимами він потрапив під ворожий обстріл, внаслідок якого загинули троє спецпризначенців та ще 16 зазнали поранень.

Протягом активної фази бойових дій на Чернігівщині командир спецпризначенців спільно з військовими здійснював вивезення поранених і загиблих, евакуював постраждалих місцевих мешканців. Нині поліцейський продовжує викривати та затримувати осіб, які підозрюються у здійсненні диверсійної діяльності та мародерстві.

За особисті заслуги в зміцненні законності та правопорядку, проявлену особисту мужність та героїзм під час стримування збройної агресії рф поліцейського нагороджено вогнепальною зброєю.

Колектив поліції Чернігівщини щиро вітає колег та бажає подальших успіхів у службі!

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux