Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Чернігівський слідчий освідчився коханій на плацу Харківського університету внутрішніх справ
Опубліковано 11 липня 2019 року о 09:23

Слідчий Чернігівського відділу поліції Олександр Стефанович миттєво прославився на всю Україну, коли зробив пропозицію руки та серця своїй коханій випускниці Харківського університету внутрішніх справ під час урочистостей з нагоди закінчення вишу.

Свіжоспеченому лейтенанту поліції Аліні Даньшиній на плацу університету ректор вишу вручив, як і іншим випускникам, диплом бакалавра. Згодом була посвята у правоохоронці та перший офіцерський вальс.

Традиційну випускну церемонію раптово перервав вчинок коханого Аліни — чернігівського слідчого Олександра Стефановича, який нещодавно отримав диплом цього ж вишу. Замість того, щоб почати вальсувати з дівчиною, молодий офіцер опустився на одне коліно та простягнув обручку. Перед сотнями глядачів і під прицілом ряду телекамер пролунало прохання хлопця: продовжити цей вальс разом з ним через все життя.

— Вона відповіла: так! — за мить оголосив у мікрофон схвильованим голосом ведучий свята.

Зворушливому моменту привселюдного освідчення передували три роки знайомства і дедалі міцнішої дружби, яка просто мусила перерости у кохання.

— Коли я готувався вступити на навчання до Харкова, подумки уявляв себе правоохоронцем, офіцером, майстерним слідчим. І як став курсантом, здобув і безцінний багаж знань, і нових друзів. Та навіть на думку мені не спадало тоді, що тут же, на рідному факультеті, зустріну свою долю, — ділиться спогадами Олександр Стефанович.

Спочатку він та вона — обидва майбутні слідчі поліції — регулярно бачилися під час підготовки до занять. Аліна інколи зверталася за порадою і допомогою до приязного старшого товариша. Сашко, як справжній друг, охоче допомагав, пояснював складні моменти. Інколи й сперечалися, долаючи шлях пошуку істини разом.

— Десь рік тому я зрозумів, що Аліна для мене більше, ніж подруга. Інші дівчата мені стали просто нецікаві, я не звертав на них уваги. Весь час думав тільки про одну. Прийшло кохання. Поступово впевнився, що хочу пройти все життя тільки поруч із нею. А тоді промайнула авантюрна думка: про цю мою мрію повинні дізнатися всі, а момент освідчення має стати яскравим і незабутнім, — розповів Олександр.

На той час молодий офіцер уже встиг здобути ступінь магістра права і розпочав службу на посаді слідчого Чернігівського відділу поліції. Та відстань у понад півтисячі кілометрів неспроможна завадити справжнім почуттям.

У день випускних урочистостей у рідному виші Олександр летів до Харкова, наче на крилах. Про особливий задум знав лише він. Для майбутньої нареченої все стало не меншим сюрпризом, ніж для її однокурсників, керівництва університету і численних глядачів.

Тепер же для молодої пари дата випуску лейтенанта поліції Аліни Даньшиної з університету — назавжди день подвійного свята. А перше їхнє родинне свято має відбутися наступного року. Саме на 2020-й молодята запланували своє весілля. Ще рік очікування їх не бентежить, бо з власного досвіду обидва переконані: справжні почуття з часом лише міцніють.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux