Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Делегація Головного управління Національної поліції в Чернігівській області відвідала Естонію
Опубліковано 19 травня 2018 року о 14:41

В м. Тарту українські поліцейські ознайомилися з діяльністю поліції Естонії та взяли участь в заходах з реалізації Програми співробітництва між Лиунаською префектурою Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки і ГУНП в Чернігівській області.

Протягом робочого тижня делегація Головного управління Національної поліції в Чернігівській області на чолі з начальником ГУНП Едуардом Альохіним здійснила службове відрядження в м. Тарту до Південної префектури поліції та прикордонної охорони Естонської Республіки.

Українські поліцейські займалися імплементацією діяльності підрозділів поліції Чернігівщини у відповідності до сталих норм функціонування європейської поліції, а також вивчали досвід естонських колег у частині оперативності реагування нарядів поліції.

Офіцери мали можливість на практиці побачити, як організована робота чергової служби, реагування на повідомлення про злочин, ознайомилися із специфікою служби патрульних та охороною публічного порядку і безпеки громадян. Для цього керівники здійснили візит до станції поліції в м. Валга.

В ході ознайомлення з Південною префектурою керівництво ГУНП також вивчило практику тактичної підготовки естонських поліцейських, роботу поліції в сфері дорожнього нагляду, організацію комунікаційної діяльності.

В Центрі надзвичайних ситуацій (112) Центру південного регіону представники делегації ознайомилися з роботою операційно-інформаційного відділу, обов’язками начальника зміни відділу поліції в м. Тарту, групи розслідування правопорушень цього ж відділу та міського Центру затриманих.

Також члени делегації взяли участь у пам’ятних заходах, присвячених Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а ще побували на екскурсії до університетського музею м. Тарту.

Підбиваючи результати візиту, сторони відзначили поліпшення співробітництва між поліцією Лиунаської префектури та ГУНП в Чернігівській області за всіма ключовими напрямками.

У вересні в Чернігові на базі тренінгового центру ГУНП естонські інструктори проведуть тренінги для персоналу чергових частин та патрульної поліції. Це співробітництво допоможе поліції Придесення зробити ще один реальний крок до впровадження європейських стандартів у повсякденній правоохоронній діяльності. 

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux