Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Дільнична поліцейська з Семенівки Тетяна Горбатенко: «З мешканцями прикордоння ми на зв’язку 24/7»
Опубліковано 15 грудня 2023 року о 16:38

Поліцейська Тетяна Горбатенко несе службу у рідній Семенівці Новгород-Сіверського району. Дільничним офіцером вона працює вже три роки і знає практично кожного мешканця своєї громади. Старший лейтенант поліції щомиті готова прийти на допомогу мирним жителям прикордоння, які щодня потерпають від ворожих обстрілів. 

– Дільничному важливо жити повсякденним життям своєї громади, підтримувати постійний зв'язок з місцевими мешканцями та вміти знайти підхід до кожного, аби люди довіряли поліції. Треба вміти вислухати і почути. Людям на прикордонні зараз дуже важко – постійні обстріли, ворожі атаки, відсутність електрики (знову ж таки через російські обстріли). Тому поліцейському слід бути ще й психологом: інколи достатньо підтримати людину добрим словом, дати слушну пораду. Проте, найголовніше – швидко реагувати і розв’язувати проблеми, з якими звертаються громадяни, – говорить поліцейська Тетяна Горбатенко.

Начальник сектору поліцейської діяльності у Семенівці Володимир Єрмоленко розповідає, що Тетяна – справжній професіонал своєї справи. Попри ризик і небезпеку, вона сміливо вирушає на допомогу людям у прифронтових селах.

– Дійсно, часто громадяни повідомляють про пожежі, пошкодження житлових будинків, господарчих споруд внаслідок обстрілів окупантів. Росіяни цинічно гатять по мирних селах. Звісно ж, люди потребують нашої допомоги і підтримки. Щоразу я хвилююся, коли виїжджаю в прикордонні населені пункти, але така наша служба – бути завжди поруч, навіть у найнебезпечніших ситуаціях, – продовжує дільнична.

Разом з начальником підрозділу Володимиром Єрмоленком дільничні Семенівщини продовжують переконувати людей з прикордоння перебиратися у безпечніші місця. Особливо наполегливо поліцейські працюють з родинами з дітьми та пропонують свою допомогу в евакуації. І ця робота приносить результати. Нагадаємо, днями поліцейські евакуювали з прикордоння матір та шістьох дітей.

– У мене в самої маленький син, тому я завжди закликаю дорослих не наражати малечу на небезпеку і виїжджати з обстрілюваних сіл району. Життя та здоров’я дітей – найважливіше, що тільки може бути, – переконана поліцейська. 

Сектор комунікації поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux