Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Чернігівщини провів прийом громадян у Комарівській та Борзнянській територіальних громадах
Опубліковано 19 листопада 2021 року о 12:45

Начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський особисто поспілкувався з мешканцями Комарівської та Борзнянської громад Ніжинського району та посприяв у розв’язанні їх проблем.

У Комарівській громаді керівник обласної поліції провів прийом громадян спільно з начальником Ніжинського районного відділу поліції Володимиром Духном та представниками місцевої влади.

На прийом завітала місцева мешканка із питанням про перебіг розслідування кримінального провадження, у якому вона є потерпілою стороною. Також громадяни зверталися з проханнями надати правову консультацію щодо вирішення юридичних колізій тощо.

Ще однією важливою темою, яка обговорювалася під час прийому, стала перспектива впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади». Володимир Нідзельський роз’яснив принципи роботи поліцейської станції, що якраз відкрилася у громаді, та розповів про переваги впровадження проекту.

У Борзнянській громаді прийом громадян спільно з начальником поліції Чернігівщини проводили керівник відділення поліції №1 (м. Бахмач) Микола Омельченко та керівник сектору поліцейської діяльності №1 (м. Борзна) Андрій Чабаненко.

Так, громадян цікавило, чи не припинить свою роботу сектор поліцейської діяльності у Борзні. Володимир Нідзельський запевнив, що співробітники сектору і надалі продовжать нести службу.

– Ми плануємо лише збільшувати поліцейську присутність у Борзнянській громаді, аби місцеві мешканці на 100% почувалися захищеними. Впровадження безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади» означає, що поліцейські будуть максимально наближені до всіх потреб місцевих мешканців, – сказав Володимир Нідзельський.

Також на прийом завітали троє жителів Борзнянської громади з пропозицією обмежити рух вантажівок у населених пунктах та встановити відповідні дорожні знаки.

Начальник поліції області підтримав цю ініціативу та надав конкретні юридичні рекомендації з цього питання.

Наступний прийом громадян відбудеться 23 листопада у Новобілоуській та Любецькій громадах. З графіком зустрічей в інших громадах можна ознайомитися нижче. Поліція закликає охочих записуватися на прийом за номером телефону (0462) 619-110.

Сектор комунікації

поліції Черінгівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux