Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник поліції Чернігівщини провів прийом громадян у Коропській та Понорницькій територіальних громадах
Опубліковано 30 листопада 2021 року о 19:33

Начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський особисто поспілкувався з мешканцями Коропської та Понорницької громад Новгород-Сіверського району та посприяв у розв’язанні їх проблем.

У Коропській громаді керівник обласної поліції провів прийом громадян спільно з начальником Новгород-Сіверського районного відділу поліції Андрієм Водолазкіним та представниками місцевої влади.

На прийом завітали місцеві мешканці, які цікавилися перебігом розслідування кримінальних проваджень минулих років, зверталися з проханням надати правову консультацію щодо вирішення юридичних колізій тощо.

Також до Володимира Нідзельського звернулася місцева мешканка, яка поскаржилася на гучну музику, що часто лунає з кафе біля її будинку. Начальник обласної поліції пообіцяв розібратися у ситуації.

Під час прийому у Понорниці мешканці громади попросили керівника поліції Чернігівщини розповісти про впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» та окремо зупинитися на функціях поліцейського. Зокрема, громадян цікавило, чи входитиме до обов’язків офіцера профілактична робота з дітьми.

– Поліцейський офіцер громади обов’язково залучатиметься до роботи з підростаючим поколінням: він проводитиме профілактичні бесіди за дітьми, різноманітні тематичні уроки в школах, наприклад, навчатиме учнів правилам дорожнього руху. Крім того, офіцер громади буде працювати на попередження скоєння злочинів. Поліцейський не лише працюватиме, а й житиме в цій громаді. Він буде чудово знати всі проблеми і потреби мешканців: кому потрібна турбота і додаткова увага, а кому й суворіший нагляд. Я переконаний, що робота поліції в громадах вийде на якісно новий рівень, – сказав Володимир Нідзельський.

Наступний прийом громадян відбудеться 1 грудня у Линовицькій та Яблунівській громадах. З графіком зустрічей в інших громадах можна ознайомитися нижче. Поліція закликає охочих записуватися на прийом за номером телефону (0462) 619-110.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux