Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівники МВС та Нацполіції зустрілися з поліцейськими найпівнічніших підрозділів України
Опубліковано 01 вересня 2022 року о 10:36

Перший заступник Міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін та Голова Національної поліції України Ігор Клименко з робочим візитом відвідали Чернігівщину і зустрілися з особовим складом найпівнічніших підрозділів поліції в Україні – Новгород-Сіверського та Семенівського.

Ігор Клименко зазначив, що з першого дня повномасштабного вторгнення поліцейські прикордонних громад Чернігівської області у непростих умовах несли службу. І зараз поліція Новгород-Сіверського району (до складу якого входить Семенівка) продовжує забезпечувати правопорядок, оперативно та злагоджено виконувати всі поставлені завдання:

«Навіть коли навколо були ворожі війська, вони не зрадили Присязі, а продовжили вірно служити та захищати. Ризикуючи власним життям та здоров’ям, довозили гуманітарну допомогу та допомагали місцевим, особливо потребуючим людям поважного віку. І тепер у них роботи не менше. Під постійними обстрілами поліцейські виконують свої основні функції – забезпечують безпеку в районах та надають необхідну допомогу мешканцям, у тому числі внутрішньо переміщеним особам. Їх сюди приїхало близько 2 тисяч людей». 

Як зауважив Євгеній Єнін, поліцейська присутність у прикордонних регіонах вкрай важлива під час воєнного стану: місцеві мешканці на 100% можуть почуватися в безпеці, адже поліція цілодобово готова прийти на допомогу.

Керівники НПУ та МВС поспілкувалися з колективами північних підрозділів поліції та представниками місцевої влади.

«Приємно чути схвальні відгуки про роботу поліції від мешканців прикордонних громад Чернігівщини. Адже найкращий критерій роботи для кожного поліцейського – це довіра громадян. Під час активних бойових дій в області поліцейські продовжували виконувати свої функції і докладали всіх зусиль, аби убезпечити людей», – наголосив Голова Нацполіції.

Начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський запевнив, що увесь особовий склад поліції області і надалі захищатиме чернігівчан і робитиме все заради забезпечення безпеки в регіоні.

За сумлінне виконання службових обов’язків під час воєнного стану співробітникам Новгород-Сіверського та Семенівського підрозділів поліції та вручили відомчі нагороди і спеціальні звання.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/kerivniki-mvs-ta-naczpolicziji-zustrilisya-z-policzejskimi-najpivnichnishix-pidrozdiliv-ukrajini/


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux