Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Чернігівщині поліцейські реалізують спільний україно-естонський проєкт
Опубліковано 01 лютого 2022 року о 15:30

Завдяки спільній ініціативі поліції Естонської Республіки та Головного управління Національної поліції в Чернігівській області протягом року відбудеться реалізація проєкту, що спрямований на розвиток управлінського потенціалу у підрозділах поліції Чернігівщини.

25 січня під час зустрічі Голови Національної поліції України Ігоря Клименка з естонською делегацією відбулася презентація проєкту «Розвиток управлінського потенціалу регіональної поліції та керівництва в ГУНП в Чернігівській та Кіровоградській областях на базі досвіду Східної та Південної префектур Департаменту поліції та прикордонної служби Естонії».

Естонську делегацію очолив генеральний директор Департаменту поліції та прикордонної охорони Естонської Республіки Елмар Вахер та Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Каймо Кууск.

Поліцію Чернігівської області представляли т.в.о. начальника ГУНП в Чернігівській області Олександр Васильченко, начальник управління кадрового забезпечення (відповідальний за реалізацію цього проекту в області) Ігор Папченко та начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Чернігівській області Анатолій Будьонний.

– Спільний українсько-естонський проєкт має на меті розвинути потенціал поліції в регіонах, підвищити рівень безпеки та довіри населення до правоохоронців та вдосконалити співпрацю між поліцейськими Естонії та України, – пояснює начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський. – Проєкт націлений на вдосконалення професійної майстерності та ефективності керівників поліції різних рівнів – від начальника поліції області до керівників відділів та структурних підрозділів на місцях. Вже в лютому-березні цього року запланований візит керівництва ГУНП до Естонської Республіки для ознайомлення з досвідом організації та проведення навчань для керівників у Східній та Південній префектурах.

Естонські тренери також будуть проводити для українських поліцейських практичні заняття з різноманітних тем. Поліція Чернігівщини перейматиме найкращий європейський досвід у роботі естонських колег, щоб в подальшому впровадити його у себе.

Нагадаємо, співпраця між поліцейськими Естонії та України триває ще з початку 2000-х років.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux