Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Чернігівщині запрацювала ще одна поліцейська станція у Плисківській громаді
Опубліковано 20 лютого 2021 року о 09:15

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський взяв участь у відкритті третьої в області поліцейської станції. Відтепер Плисківська ОТГ під надійним захистом свого офіцера.

Свої двері для громадян відчинила нова поліцейська станція в Плисках. Там працюватиме дільничний офіцер Володимир Архипенко.

У своїй промові керівник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський зазначив, що цей проект дуже важливий. Завдяки ініціативі та підтримці з боку громади, ми спільними зусиллями реалізовуємо цей безпековий проект.

– Дільничний офіцер буде максимально наближений до проблем своєї громади, яка у прямому сенсі є його домом. Поліцейський першим стане на захист та за потреби негайно прийде на допомогу мешканцям громади. Саме до нього в першу чергу звертатимуться люди, які стикнулися зі злочином чи несправедливістю. Задача офіцера – оперативно та ефективно реагувати на будь-які правопорушення та плідно працювати для підвищення безпеки всіх мешканців громади, – сказав Володимир Нідзельський.

Голова Плисківської ОТГ Марина Вірко відзначила, що цей проект дійсно корисний для усієї майже тритисячної громади і вона готова й надалі підтримувати його.

– Всі ми покладаємо великі надії на нового дільничного офіцера – щоб у громаді був спокій, благополуччя, порядок. Я переконана, що присутність поліцейського у самісінькому центрі Плисок позитивно впливатиме на обстановку в громаді, – відзначила Марина Вірко.

Для несення служби дільничного офіцера та комфортного прийому відвідувачів вже облаштували сучасну поліцейську станцію. Там зробили ремонт та обладнали станцію усім необхідним для роботи.

– Я тут, щоб захищати та оберігати мешканців Пликівської громади, – говорить дільничний офіцер Володимир Архипенко. – У приміщенні поліцейської станція я зможу самостійно приймати повідомлення громадян, консультувати їх з різноманітних правових питань, надавати допомогу у вирішенні будь-яких проблем, які виникають у мешканців громади.

Нагадаємо, на Чернігівщині запрацювала друга поліцейська станція.

Сектор комунікації
оліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux