Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Чернігівщині поліцейські спецпризначенці провели практичні тренінги для особового складу прикордонних підрозділів поліції
Опубліковано 18 жовтня 2022 року о 18:51

За ініціативи начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимира Нідзельського для співробітників підрозділів поліції, що межують з країнами-агресорами, відбулися спеціальні практичні заняття. Тренінги проводили найдосвідченіші спецпризначенці обласної поліції. 


– Кожен поліцейський має бути готовим до будь-яких ситуацій, відмінно володіти зброєю, підтримувати належний рівень фізичної підготовки. Робота поліції у громадах поблизу російського та білоруського кордонів потребує особливої пильності, мужності та постійного вдосконалення навичок і вмінь. Саме тому я запросив найкращих спецпризначенців у ці підрозділи, аби вони провели практичні тренінги та інструктажі для особового складу, – говорить Володимир Нідзельський.

Під час занять поліцейські відпрацьовували тактику дій у різноманітних ситуаціях під час несення служби на блок-постах. Спецпризначенці ділилися власним досвідом щодо заходів особистої безпеки під час затримання озброєних злочинців, які перебувають у приміщенні. Також поліцейські прикордонних підрозділів вдосконалювали базові навички з надання домедичної допомоги, що покликані врятувати життя постраждалій особі на місці події, в зоні ворожого обстрілу або надзвичайної ситуації.

– Ініціатива керівника обласної поліції дуже важлива, адже в умовах війни такі тренінги для поліцейських своєчасні і корисні. Кожен поліцейський, окрім своїх прямих функціональних обов’язків, повинен мати навички несення служби на блок-постах, а також інших спеціальних дій, які передбачає режим воєнного стану. Звичайно, що дільничний офіцер або слідчий поліції за своєю специфікою роботи не мають таких же навичок, як бійці спецпідрозділів. Тому начальник ГУНП організував проведення у відокремлених підрозділах занять з тактичної і домедичної підготовки поліцейських. Тренінги у першу чергу провели у прикордонних підрозділах (Новгород-Сіверському, Корюківському, Ріпкинському та Городнянському), але згодом такі навчання пройдуть поліцейські у всіх районах області, – підсумував начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернігівській області Ігор Папченко.


Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux