Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальник поліції Чернігівщини підбив підсумки роботи за 2022-й рік
Опубліковано 06 січня 2023 року о 12:49

В Головному управлінні Нацполіції в Чернігівській області проаналізували результати роботи всіх підрозділів у минулому році.

Сьогодні в главку поліції області відбулося засідання колегії з підведення підсумків роботи в 2022 році за участю керівника поліції Чернігівщини Володимира Нідзельського та його заступників, начальників галузевих служб, керівників і особового складу територіальних підрозділів поліції.

 Керівництво ГУНП на основі детального аналізу дало оцінку роботі поліцейських підрозділів за минулий рік.

Аналізуючи результати роботи, начальник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський відмітив, що в цілому поліцейські досягли успіхів у стабілізації криміногенної ситуації в області. Так, з початку року поліція затримала 2343 злочинців, повідомила про підозру у скоєнні злочинів 3647 особам, направила до суду розслідувані кримінальні провадження щодо 3519 злочинів, зокрема, скеровано до суду 10 проваджень відносно організованих злочинних груп. Поліцейські Чернігівщини розкрили всі вбивства, розбійні напади та зґвалтування.

В умовах воєнного стану поліція розслідувала близько тисячі кримінальних проваджень, пов’язаних з військовою агресією рф. Поліцейські провели понад 1600 оглядів, в ході яких оглянули більш ніж 21 тисячу об’єктів, пошкоджених внаслідок ворожих атак.

Під час розмінувань поліцейські вибухотехніки вилучили понад 11 тисяч вибухових матеріалів та знищили 6218 боєприпасів. Поліція розкрила 92 кримінальних правопорушення, вчинених особами, що причетні до співпраці з окупаційними військами, шпигунства, колабораційної, диверсійної, розвідувальної, терористичної та іншої діяльності, яка спрямована проти України.

– Підсумовуючи нашу роботу за рік, зазначу, що підрозділи поліції гідно впоралися з багатьма серйозними викликами щодо забезпечення порядку та безпеки мешканців Чернігівщини. З перших днів повномасштабного вторгнення поліція стала на захист рідної землі і дала відсіч ворогу. На жаль, п’ятеро наших колег героїчно загинули. Це непоправна втрата для всіх нас… Дякую кожному, хто залишився вірним Присязі і допомагав боронити нашу землю від ворога, допомагав постраждалому мирному населенню і зараз продовжує стояти на варті безпеки і правопорядку. Принагідно, вітаю з прийдешнім Різдвом Христовим! Міцного здоров’я і благополуччя вам та вашим родинам. Разом до перемоги! – сказав керівник обласної поліції.

Володимир Нідзельський запевнив, що поліцейські й надалі будуть гідно виконувати свої службові обов’язки, аби мешканці Чернігівської області почувалися безпечно.

Серед пріоритетних напрямків поліцейської діяльності – оперативне реагування на заяви та повідомлення громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких та резонансних злочинів. Ще один важливий аспект – організація роботи блоку превенції. Володимир Нідзельський орієнтував особовий склад територіальних підрозділів поліції на активніше проведення роз’яснювальної роботи з населенням щодо профілактики шахрайств, а також на проведення профілактичної роботи з учасниками дорожнього руху для запобігання скоєння ДТП. В пріоритеті також підвищення рівня розкриття нетяжких та майнових злочинів.

Керівництво ГУНП докладно зупинилося на основних напрямках діяльності, які потребують активізації, а також окреслило основні здобутки і недопрацювання.

Підбиваючи підсумки, Володимир Нідзельський серед інших підрозділів відзначив роботу та професіоналізм Прилуцького районного відділу поліції та передав подяку керівнику відділу Сергію Музиченку.


Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux