Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Назавжди у наших серцях: поліція Чернігівщини вшанувала пам'ять загиблих захисників України
Опубліковано 29 серпня 2024 року о 12:56

29 серпня українці відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та День вшанування пам’яті працівників органів системи МВС, які загинули при виконанні службових обов’язків. Керівник поліції Чернігівщини Іван Іщенко разом із заступниками, колегами, рідними та близькими полеглих побратимів вшанували пам'ять Героїв, які віддали життя за нашу свободу та вільне майбутнє. 


На початку заходу присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

 Сьогодні ми схиляємо голови в жалобі за усіма Героями, які віддали за Україну найцінніше – своє життя. Ми дякуємо всім захисникам та захисницям, завдяки яким наша країна вистояла і продовжує гідно відстоювати вільне майбутнє в незалежній державі. Триває кривава війна. На превеликий жаль, щодня у боротьбі з ворогом гинуть найкращі українці та українки. Доземно вклоняємося перед полеглими. Пам’ять про них є нашим священним обов’язком, так само, які піклування про рідних загиблих побратимів. Вічна слава Героям України! – сказав начальник ГУНП в Чернігівській області Іван Іщенко.

Учасники пам’ятного заходу прикріпили до одягу квітку соняшника, як символ цього трагічного та пам’ятного дня, коли у 2014 року у соняшникових полях під Іловайськом поклали свої життя сотні українських воїнів, прориваючи оточення ворога.

Поліцейські разом з членами сімей загиблих побратимів поклали квіти до Меморіалу співробітникам органів внутрішніх справ, загиблим під час виконання службових обов’язків, після чого встановили символічні прапорці з іменами полеглих Героїв біля меморіальної стели загиблим воїнам на Красній площі в Чернігові.

Такі пам’ятні заходи завжди проходять зі сльозами на очах у родин та побратимів загиблих, але завдяки цьому кожен українець усвідомлює ціну, сплачену за мирне небо над головою.

Пам’ятаємо їхній подвиг і схиляємо голови перед Героями, чиї імена і вчинки навіки вписані в історію нашої України та закарбовані в нашій пам’яті.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux