Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Новгород-Сіверська поліцейська Вікторія Нападовська: «На прикордонні допомагаємо людям у будь-яких ситуаціях»
Опубліковано 16 березня 2024 року о 09:22

Поліцейська Вікторія Нападовська родом з Луганщини. Нині вона несе службу в Новгород-Сіверському райвідділі поліції Чернігівщини, де знайшла розуміння і підтримку колег, успішно стала часткою дружної команди однодумців. Вікторія в міру сил наближає перемогу України над агресором і вірить, що одного разу побачить синьо-жовтий прапор над рідним містом, звільненим від окупантів.

 

Життєва історія дівчини сприймається як приклад непохитної віри в перемогу добра над злом, сили волі та небайдужості до долі своєї Батьківщини.

Гарячі події першої – гібридної – фази російсько-української війни навесні 2014 року не були для Вікторії чимось далеким, з телевізора чи Інтернету. Все розгорталося просто за вікнами рідного дому. Школярка Віка тоді небагато розуміла, але відчула страх – і за себе, і за країну.

В міру дорослішання дівчини страх поступився місцем впевненості у тому, що вона здатна долучитися до забезпечення безпеки та порядку у своїй країні. 2020 року Вікторія вступила до вищого навчального закладу системи МВС.

Новий злам долі юна курсантка відомчого вишу пережила, разом зі всією Україною, 24 лютого 2022 року. Рідне місто невдовзі окупували рашисти. Вікторії довелося ухвалити непросте, однак єдино можливе рішення: залишити рідну домівку та виїздити на вільну територію. Тільки так можна було захистити себе і своїх близьких та продовжити навчання заради досягнення поставленої мети.

Дорогою до вільної території України мені довелося проїхати чотирнадцять російських блокпостів. Як же я зраділа, коли нарешті побачила український прапор, — згадує поліцейська.

Завершила навчання Вікторія в Івано-Франківську. Згодом випускницю направили для подальшого несення служби до Новгород-Сіверського районного відділу поліції. У новому для себе колективі дівчина відразу знайшла підтримку серед колег та стала частиною злагодженої команди.

Вікторія Нападовська дуже позитивно оцінює свій досвід роботи дільничним офіцером поліції:

Найбільше в моїй роботі мені подобається те, що я маю можливість завжди надавати підтримку людям. На прикордонні ми, поліцейські, допомагаємо громадянам у будь-яких складних ситуаціях. Доводиться приймати складні та відповідальні рішення. Буває важко, проте я відчуваю велике задоволення від своєї роботи. Вносити позитивні зміни в життя людей – це надзвичайно важливо для мене, бо мотивує робити більше і краще.

Із початком впровадження ініційованого керівництвом держави проєкту «Офіцер служби освітньої безпеки» лейтенант поліції Вікторія Нападовська несе службу в одному з навчальних закладів Новгород-Сіверщини як офіцер освітньої безпеки.

— Не піддаватися і не відступати, служити Українському народові з гордістю, — так формулює сама поліцейська своє життєве кредо, з яким вона готова пройти крізь життя.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux