Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельної ДТП поблизу Киселівки у рамках кримінального провадження
Опубліковано 08 грудня 2021 року о 09:58

Поліцейські затримали водія вантажівки, що причетний до скоєння ДТП, у якій загинули 13 людей та ще 7 травмувалися.

Попередньо відомо, що рейсовий автобус сполученням «Борзна-Чернігів» рухався в напрямку обласного центру. Назустріч йому їхала вантажівка під керуванням 44-річного мешканця Чернігівського району. На відрізку автошляху між селами Снов’янка та Киселівка водій вантажівки не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автобусом.

Внаслідок ДТП 11 осіб загинули на місці (в тому числі водій автобуса), одна людина померла в кареті «швидкої допомоги» та ще одна – в лікарні.

До медичних закладів Чернігова з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізували сімох осіб. Наразі всім постраждалим надається необхідна допомога.

– Водій вантажівки також був госпіталізований. Після надання медичної допомоги чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він перебуває в спеціалізованій палаті під охороною поліції. Вирішується питання про повідомлення водію про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей), – сказав начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський.

На даний момент слідство збирає матеріали про подію, встановлює та опитує свідків. Призначена низка експертних досліджень. На місці події вже проведена трасологічна експертиза для визначення точного місця і куту зіткнення транспортних засобів. Також призначені експертизи технічного стану транспортних засобів. Зокрема, буде досліджено роботу гальм, рульових коліс та ступінь зношеності шин транспортних засобів. 

З метою проведення всебічного та неупередженого розслідування поліція просить можливих свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номерами 073-200-12-31, 096-273-21-22, або «102».

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що вчора близько 8-ї ранку до поліції надійшло повідомлення, що поблизу села Киселівка Чернігівського району зіткнулися рейсовий автобус та вантажівка.

На час роботи поліції та аварійно-рятувальних служб рух ділянкою автодороги перекрили в обох напрямках. Поліція перенаправила транспортні потоки на об’їзний шлях через Городню та Сновськ. Нормальне функціонування траси було відновлено вчора о 19.45 після завершення комплексу слідчо-оперативних заходів.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux