Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейський офіцер Корюківської громади Анатолій Олійник: «Робити добрі справи – найголовніша мотивація на службі»
Опубліковано 28 травня 2024 року о 11:40

Капітан поліції Анатолій Олійник служить поліцейським офіцером Корюківської територіальної громади. Чимало населених пунктів громади межують з ворогом та потерпають від постійних обстрілів російських загарбників. ПОГ приділяє мешканцям цих сіл особливу увагу та щомиті готовий прийти на допомогу. 


Анатолій Олійник служить в правоохоронних органах вже 16 років. Значний відрізок того часу був дільничним офіцером Корюківського райвідділу поліції. А у квітні 2023 року став поліцейським офіцером громади.

Ще працюючи дільничним поліцейським, Анатолій заслужив довіру населення на території, яку обслуговував. Тому місцеві мешканці добре знають та поважають свого «шерифа».

— Окрім профілактичної роботи з місцевим населенням, розкриття злочинів, контролю за дорожньою обстановкою в громаді, я виконую ще чимало інших функцій, — говорить Анатолій Олійник. — В селах на прикордонні проживає багато людей похилого віку, а також люди з обмеженими можливостями. Я знаю кожного з них та завжди в курсі, кому треба допомога, тому намагаюся прибути і все зробити до того, як люди звернуться і попросять.


– З нашим поліцейським офіцером громади у нас повне взаєморозуміння і співпраця, – говорить староста прикордонного Прибинського старостинського округу Корюківської ТГ Петро Рябець. – Анатолій Олійник – людина професійна, принципова, самовіддана. Ми впевнені у нашому поліцейському, бо переконалися, що він завжди прийде на допомогу.


Досвідчений поліцейський підкреслює, що в його професії це найголовніше – добре знати мешканців своєї громади. Анатолій підтримує контакт з усіма – від людей похилого віку до школярів.

З нагоди свого професійного свята ПОГ оголосив конкурс малюнків серед наймолодших мешканців громади. Переможницею конкурсу стала Анастасія Симончук, якій поліцейський вручив омріяний планшет. Другокласниця Наумівського ліцею щиро зраділа призу, адже захоплюється малюванням і мріяла малювати на планшеті у спеціальних програмах.

– Я працюю з людьми і заради людей, — розповідає Анатолій Олійник. — Робити добрі справи і допомагати людям – моя найголовніша мотивація у службі, що спонукає викладатися повністю. А найкраща нагорода за мою працю – відчувати вдячність і довіру людей.


Відділ комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux