Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Чернігівщини через сніг вже третю добу працюють в посиленому режимі
Опубліковано 12 лютого 2021 року о 15:24

Поліція патрулює дороги в посиленому режимі, координує роботу снігоприбиральної техніки та цілодобово надає допомогу громадянам, які потрапили в снігові пастки.

На базі Чернігівського районного управління поліції організовано штаб, який реагує та налагоджує ефективну роботу всіх підрозділів.

Стрімке погіршення погодних умов спричинило ускладнення руху транспортних засобів на Чернігівщині. Цілодобово до поліції надходять виклики від водіїв з різних куточків області, які потребують допомоги через сильні снігові замети.

Поліцейські оперативно реагують на кожне таке повідомлення та допомагають громадянам: витягають транспортні засоби зі снігу, відбуксирують чи виштовхують вручну автівки на рівну ділянку дороги, а пішоходам допомагають безпечно перейти дорогу через снігові замети.

Сьогодні до поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі неподалік Седнева утворився затор із півсотні вантажівок. Нині на місці працюють групи реагування патрульної поліції. Поліцейські повідомили про проблему службу автомобільних доріг, яка має за допомогою спецтехніки почистити шлях.

Сьогодні поліцейські продовжують слідкувати за ситуацією на прикордонному пункті пропуску «Сеньківка», де вчора утворився затор із великої кількості автомобілів. Всю необхідну допомогу водіям на місці продовжують надавати групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці беруть із собою на службу великі термоси із гарячим чаєм та стаканчики, аби пригостити всіх бажаючих.

У найкоротші строки на місце скупчення вантажного транспорту приїхав грейдер та чистив сніг упродовж всього вечора та ночі. Разом із рятувальними поліцейські облаштували пересувний пункт обігріву, де всі бажаючі можуть зігрітися і поїсти.

Станом на сьогодні, ситуація на пункті пропуску залишається контрольованою. Вантажівки потроху перетинають лінію кордону.

Поліцейські Чернігівщини закликають водіїв дотримуватися безпечної швидкості та дистанції, уникати різких маневрів. Також поліція звертається для пішоходів: будьте особливо уважними та обережними, перетинаючи проїзну частину.

Якщо через погодні умови ви опинилися у складній ситуації, або стали її свідком – звертайтеся на лінію 102.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux