Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейський з Чернігова Олександр Гавриленко виборов дві золотих медалі на міжнародних змаганнях Warrior Games
Опубліковано 24 серпня 2022 року о 11:21

Інспектор спецпідрозділу обласної поліції КОРД Олександр Гавриленко переміг одразу у двох дисциплінах — паверліфтинг та кульовій стрільбі – на міжнародних змаганнях Warrior Games, які проходять у США.

Олександр народився та виріс у Чернігові. З 2014 по 2016 роки був учасником 4-х ротацій в АТО. У 2015 році Олександр отримав осколкове поранення в спину та шию під час мінометного обстрілу. Після реабілітації повернувся до виконання службових обов’язків у складі роти поліції особливого призначення.

У 2017 році Олександр брав участь у Національних Іграх Нескорених та посів третє місце в жимі штанги лежачи, але не увійшов до складу збірної України, що поїхала на Ігри до Канади. А вже наступного року він перейшов з важкої вагової категорії в середню і виборов золоту нагороду з паверліфтинг на Національних Іграх Нескорених 2018. Таким чином, потрапив до збірної України, яку представляв на світових Іграх Нескорених, в австралійському Сіднеї. З Австралії Олександр повернувся з золотою медаллю з паверліфтинг у середній вазі – перше місце він виборов з результатом 177 кг у жимі штанги лежачи.

Цього року поліцейський продовжив готуватися до міжнародних змагань Warrior Games. Олександра підтримували та вболівали за його перемогу не лише дружина Марина та донечка Кіра, а й увесь колектив поліції Чернігівської області.

20 серпня Олександр Гавриленко переміг у кульовій стрільбі стоячи у відкритій категорії:

«Для мене особисто це змагання було важким, бо там головний фактор – це концентрація уваги та повний спокій, рівне дихання і багато інших нюансів. Величезне бажання гідно представити країну зробило свою справу. Я дякую тренеру Денису Мустафаєву, що за такий короткий період зміг нас підготувати та поділився професійними навичками у спортивній стрільбі, а також дякую всім за підтримку!»

23 серпня команда України брала участь у змаганнях з паверліфтинг, веслуванні на концепті та баскетболу на візках. За один день наші Воїни вибороли 18 нагород, з них 11 – вищого ґатунку! Відтак, поліцейський Олександр Гавриленко у ваговій категорії до 88 кг подолав штангу вагою 173 кг.

Щиро пишаємося Олександром та всією українською командою! Наші спортсмени показали неймовірний результат. У ці святкові дні синьо-жовтий прапор переможно майорів по всьому світу!

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux