Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Володимир Нідзельський вручив відзнаки кращим представникам ФСТ «Динамо» Чернігівщини
Опубліковано 23 лютого 2022 року о 15:27

Сьогодні очільник Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Володимир Нідзельський нагородив колективи правоохоронних органів Чернігівщини за результатами «Динаміади» 2021 року, а також кращих спортсменів, тренерів та організаторів динамівського руху.

Урочистий захід відбувся у Головному управлінні Нацполіції у Чернігівській області за участі керівництва поліції, заступника голови обласної організації ФСТ «Динамо» Вадима Романова, директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації Андрія Шемця та представників правоохоронних органів області.

– Минулий рік був напрочуд активним, спортивним, насиченим подіями і перемогами. У 2021 році члени обласної організації ФСТ «Динамо» разом здобули 71 медаль різного гатунку! З них 52 медалі спортсмени вибороли в кульовій стрільбі. Найкращі результати зі стрільби продемонструвала прикордонниця, заслужений майстер спорту України Галина Авраменко. Приємно, що у 2021 році у нас додалося ще чотири майстри спорту з кульової стрільби, – відзначив Володимир Нідзельський.

У свою чергу, Андрій Шемець відзначив важливість тісної співпраці з «динамівцями», зокрема в напрямку розвитку спортивної інфраструктури.

Вадим Романов виступив з вітальним словом до присутніх та запропонував Володимиру Нідзельському перейти до почесної та приємної місії щодо нагородження номінантів.

Володимир Олександрович нагородив як колективи правоохоронних органів області, так і окремих співробітників.

– Наш командний дух ще раз доводить, наскільки спортивні, згуртовані і підготовлені всі правоохоронці Чернігівщини, що особливо важливо у нинішній час, – сказав Володимир Нідзельський. – Наприкінці хочу відзначити: мені особливо приємно, що на минулорічних обласних змаганнях за програмою «Динаміада 2021» саме поліцейські посіли перше місце з-поміж всіх силовиків Чернігівщини. Щиро вітаю колег зі здобутими перемогами і пишаюся кожним із вас! Бажаю подальших перемог у спорті, на службі та в особистому житті!

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux