Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Володимир Нідзельський: «Поліція продовжує забезпечувати правопорядок і безпеку в прикордонних громадах»
Опубліковано 04 січня 2023 року о 17:39

У Чернігівській області тривають безпекові відпрацювання у громадах поблизу російського та білоруського кордонів. Сьогодні начальник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський разом з колегами підбив підсумки відпрацювань за минулий рік та акцентував увагу на необхідності продовжити посилені заходи безпеки у прикордонних громадах. 


– Нині ситуація повністю контрольована. Разом з військовими, прикордонниками, нацгвардійцями, співробітниками СБУ, військової контррозвідки та представниками добровольчих формувань ми постійно в повній бойовій готовності та продовжуємо разом забезпечувати правопорядок, оперативно та злагоджено виконувати всі поставлені завдання, – відзначив Володимир Нідзельський.

У профілактичних заходах беруть участь співробітники карного розшуку, вибухотехніки обласної поліції, кінологи зі службовими собаками.

За інформацією управління карного розшуку поліції Чернігівщини, за минулий рік на території прикордонних громад правоохоронці виявили 44 схрони зі зброєю та боєприпасами, залишені військовими рф. Зокрема, поліцейські вилучили 36 одиниць вогнепальної зброї, близько 200 гранат, 61 тротилову шашку, 18 кг пластиду та близько півтисячі ворожих мін, снарядів та інших вибухонебезпечних предметів. Загалом оперативники відпрацювали близько 23 тисяч осіб.

– Ворог не припиняє терор щодо мирного населення, постійно здійснює обстріли у прикордонних регіонах. Тому людям вкрай важливо відчувати поліцейську присутність та знати, що поліція цілодобово готова прийти на допомогу, – говорить начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський. – Ми постійно на зв’язку з головами та старостами прикордонних громад, спілкуємося з місцевими мешканцями і чітко відслідковуємо оперативну обстановку по кожному населеному пункту. Так само, поліція має напрацьований алгоритм взаємодії з усіма силовими відомствами Чернігівщини. Переконаний, що рівень підготовки та боєздатності має бути завжди на найвищому рівні. Адже наша спільна мета – перемога. 

Керівник обласної поліції орієнтував підлеглих на подальшу активну роботу в напрямку відпрацювання прикордонних територій, недопущення несанкціонованого проникнення через кордон осіб, які можуть дестабілізувати оперативну обстановку, та на виконання низки безпекових завдань.

Оперативні та профілактичні заходи у громадах триватимуть і надалі.

Поліція Чернігівщини працює задля вашої безпеки!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux