Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Всі підрозділи поліції Чернігівщини долучилися до привітань дітей з Днем Святого Миколая
Опубліковано 18 грудня 2021 року о 12:22

Упродовж року поліцейські Чернігівщини оточують додатковою увагою та піклуванням сиріт та дітей з родин, які перебувають у складних життєвих обставинах. З нагоди свята поліцейські радують дітлахів подарунками, солодощами та атмосферою дива.

Марафон добрих справ розпочав начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський. Він завітав до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що в селі Хмільниця Чернігівського району.

– Напередодні найочікуванішого дитячого свята ми приїхали, аби привітати вас з Днем Святого Миколая. Ми з моїми колегами опікуємося і переживаємо за кожну дитину, її долю.  Тому, щоб охопити увагою абсолютно всіх дітей, які цього потребують, вирішили почати вітати вас заздалегідь. День Святого Миколая – особливе свято. Воно сповнене доброти, тепла, любові, очікування справжнього дива та здійснення найзаповітніших мрій. Я щиро бажаю, аби всі ваші великі та маленькі мрії збувалися. Зростайте здоровими, добрими і уважними до ближнього, тягніться до знань. Нехай Святий Миколай освятить вас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи! – звернувся до дітлахів Володимир Нідзельський.

Керівник поліції Чернігівщини поспілкувався з кожною дитиною та вручив їй подарунок. Окремо, від імені усіх поліцейських, Володимир Нідзельський подарував закладу професійний тістозамішувач – аби підопічні Центру могли щодня ласувати свіжою випічкою.

До привітань також долучилися керівники та співробітники територіальних відділів та відділень, ювенальні поліцейські. За участі та підтримки профспілки поліцейських Чернігівщини вони вручили дітям подарунки, іграшки та солодощі.

Так, ювенальні поліцейські Чернігівського районного управління поліції завітали до Березнянського навчально-реабілітаційного центру та вручили вихованцям новенькі велосипеди, які передала небайдужа благодійниця. До підшефних інтернатів, навчальних закладів, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей з подарунками завітали поліцейські Ніжинського, Прилуцького, Новгород-Сіверського та Корюківського відділів поліції.

Поліцейські Талалаївщини не оминули увагою й дітей правоохоронців, що загинули під час виконання службових обов’язків.

Попереду – Новорічні та Різдвяні свята, отже на дітлахів чекає ще багато приємних вражень та подарунків.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux