Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Всі підрозділи поліції Чернігівщини долучилися до привітань дітей з Днем Святого Миколая
Опубліковано 19 грудня 2022 року о 17:24

Поліцейські Чернігівської області стали посланцями Святого Миколая та завітали з привітаннями до Центрів соціально-психологічної реабілітації дітей і навчальних закладів області, аби оточити додатковою увагою та піклуванням малечу. З нагоди свята поліцейські радують дітлахів подарунками, солодощами та атмосферою дива. 


Марафон добрих справ сьогодні розпочав начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський. Він завітав до одного з Центрів соціально-психологічної реабілітації дітей.

Наші зустрічі стали вже доброю традицією. Ми з колегами опікуємося і переживаємо за кожну дитину, її долю. День Святого Миколая – особливе свято. Воно сповнене доброти, тепла, любові, очікування справжнього дива та здійснення найзаповітніших мрій. Я щиро бажаю, аби всі ваші великі та маленькі мрії збувалися. Зростайте здоровими, добрими і уважними до ближнього, тягніться до знань. Нехай Святий Миколай освятить вас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи! – звернувся до дітлахів Володимир Нідзельський.

Керівник поліції Чернігівщини вручив адміністрації дитячого закладу сертифікат на покупку меблів, які необхідні вихованцям Центру. Володимир Нідзельський поспілкувався з кожною дитиною, дізнавався про успіхи малечі в навчанні і спорті та вручив кожному подарунок.

До привітань також долучилися керівники та співробітники територіальних відділів та відділень, ювенальні поліцейські. За участі та підтримки профспілки поліцейських Чернігівщини вони вручили дітям подарунки, іграшки та солодощі.

Так, ювенальні поліцейські Чернігівського районного управління поліції завітали до Березнянського навчально-реабілітаційного центру та КЗ «Чернігівський навчально-реабілітаційний Центр». Співробітники ювенальної превенції ЧРУП привітали дітлахів та подарували їм солодощі. На заваді святу не стала повітряна тривога – поліцейські разом з дітьми провели захід в укритті. Хлопчики та дівчатка з дитячою безпосередністю розповідали про навчання, своє дозвілля, ділилися планами та мріями.

До підшефних інтернатів, навчальних закладів, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей з подарунками завітали поліцейські Ніжинського, Прилуцького і Новгород-Сіверського відділів поліції.

Вихованці Ніжинського дитячого будинку-інтернату були щиро раді зустрічі зі співробітниками ювенальної превенції Ніжинського РВП, які з гостинцями завітали з нагоди свята. Підопічні вихованці інтернату влаштували святкове дійство. Зустріч викликала як у дітей, так і у дорослих багато посмішок та щирі позитивні емоції.

На Прилуччині поліцейські передали подарунки вихованцям Прилуцького обласного будинку дитини «Надія», двох навчально-реабілітаційних центрів у Прилуках та Удайцях, а також Прилуцької спеціальної школи та Яблунівського ліцею.

Новгород-Сіверські поліцейські привітали дітлахів з КЗ «Черешенський ліцей» та Новгород-Сіверського ліцею ім. К.Д. Ушинського. Ювенальні поліцейські роздали дітям гостинці та солодкі подарунки і побажали їм безпечних свят.

Діти-сироти та діти, що позбавлені батьківського піклування – завжди у фокусі уваги і піклування поліцейських. До Дня Святого Миколая поліцейський офіцер Понорницької громади Олег Серб разом з начальником служби у справах дітей та фахівцем із соціальної роботи відвідали з подарунками малечу в громаді, яку обслуговують.

Попереду – Новорічні та Різдвяні свята, отже, на дітлахів чекає ще багато приємних вражень та подарунків.


Тримаємось разом та рухаємося вперед до перемоги!

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux