Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Носівці на Чернігівщині встановили меморіальну дошку на честь загиблої поліцейської Аліни Миколаєць
Опубліковано 05 липня 2024 року о 16:47

Сьогодні на фасаді Носівського ліцею №1, у якому навчалася Аліна Миколаєць, встановили меморіальну дошку на честь загиблої поліцейської. У пам’ятному заході взяв участь начальник поліції Чернігівщини Іван Іщенко, рідні та близькі Аліни, керівництво і колеги з місцевих підрозділів поліції, представники самоврядування. 


Нагадаємо, 25-річна лейтенант поліції загинула від осколкового поранення внаслідок ракетного удару по Чернігову, який 17 квітня завдала російська армія.

Аліна була єдиною дитиною у матері Оксани Григорівни, яка ростила доньку сама. За словами мами, Аліна пишалась бути поліцейською. Вона хотіла служити суспільству, захищати людей у такий важкий час.

Аліна Миколаєць поповнила лави поліції Чернігівщини в червні 2023 року. Віддана своїй справі, завжди доброзичлива, дуже відповідальна і сумлінна – так про неї відгукуються колеги.

– В Україні триває війна і, на жаль, вона забирає найкращих. Аліна була світлою людиною, яка любила свою роботу і прагнула досягти успіхів. У неї все життя було попереду… Але ракета обірвала його. Наші щирі співчуття рідним і близьким Аліни! Відкриття меморіальної дошки на честь Аліни – це важливий крок для увічнення її пам’яті. Заради Аліни та всіх наших загиблих і поранених побратимів ми зобов’язані перемогти, – сказав начальник ГУНП в Чернігівській області Іван Іщенко.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять всіх загиблих Героїв.

– Ворог знищив мою єдину дитину, мою єдину надію. Аліна мріяла присвятити життя службі в поліції, – говорить матір загиблої поліцейської Оксана Григорівна. – Дочка казала мені: «Хочу служити людям та бути потрібною суспільству, захищати свій народ!» Тому я погодилася з її вибором професії. Нині поліція дійсно разом з народом. Висловлюю щиру вдячність всім, хто прийшов мені на допомогу з перших хвилин трагедії – Івану Володимировичу Іщенку, його заступникам та усьому колективу поліції Чернігівщини. Дякую також всім, хто долучився до відкриття меморіальної дошки на її честь. Мені важливо, щоб Аліну пам’ятали майбутні покоління, всі діти, які навчатимуся тут.


Учасники пам’ятного заходу поклали квіти до меморіальної дошки.

Пам'ять про Аліну Миколаєць назавжди у наших серцях.


Відділ комунікації
поліції Чернігівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux